ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η τοποθεσία του Sellada Apartments είναι ιδανική αφού σε μικρή απόσταση
βρίσκονται όλα όσα χρειάζεστε. Η παραλία απέχει 50 μέτρα και η στάση των
λεωφορείων βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων. Το αεροδρόμιο είναι 4 χλμ,
το λιμάνι 9 χλμ και η πρωτεύουσα, τα Φηρά, 8χλμ.

ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι παραλίες στη Σαντορίνη, διαφέρουν κατά πολύ από τις υπόλοιπες παραλίες της
ελληνικής επικράτειας, εξαιτίας της μορφολογίας του εδάφους που έχει το νησί.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Η Σαντορίνη με την εντυπωσιακή ηφαιστειογενή Καλντέρα και το διάσημο εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα είναι ένα νησί εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και με πολλά αξιοθέατα.

ΚΑΣΤΡΑ

Στην Σαντορίνης μπορείτε να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε πέντε ένδοξα κάστρα ή τα συντρίμμια τους, τα οποία εκτείνονται από το άνω έως το νοτιότερο τμήμα του νησιού.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

Η Σαντορίνη είναι μια μοναδική αμπελουργική περιοχή όπου το ηφαιστειογενές έδαφος που είναι πλούσιο σε ορυκτά και σε συνδυασμό με το κλίμα δημιουργεί ασυνήθιστες, υψηλής ποιότητας ποικιλίες κρασιού.

luxury stay kamari santorini | Sellada Apartments

Sellada Hotel στο Καμάρι Σαντορίνη

Το Καμάρι θεωρείται μία από τις πιο οργανωμένες παραλίες της Σαντορίνης. Απέχει από την πρωτεύουσα, τα Φηρά, 9 χιλιόμετρα. Ο παραδοσιακός κυκλαδίτικος πεζόδρομος δίπλα στη θάλασσα προσφέρει στους επισκέπτες πληθώρα επιλογών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα, να περιπλανηθούν στα διάφορα καταστήματα, να χαλαρώσουν στις καφετέριες με θέα τη θάλασσα και να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ.
Στις παραδοσιακές νησιώτικες ταβέρνες μπορείτε να γευτείτε την παραδοσιακές γεύσεις της Σαντορίνης ή να δοκιμάσετε διεθνή κουζίνα στα εστιατόρια της περιοχής. Η παραλία με μαύρη άμμο, τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα σε μήκος, είναι το βασικό πλεονέκτημα του Καμαρίου.
Ως μια πλήρως οργανωμένη παραλία που προσφέρει κάθε είδους εγκαταστάσεις, όπως ομπρέλες, ξαπλώστρες και διάφορα είδη sports. Άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι καταδύσεις στη μαγευτική θάλασσα γύρω από τη Σαντορίνη, ιππασία, καθώς και για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της φύσης, μπορείτε να εξερευνήσετε τα μονοπάτια πάνω στο λόφο του Μέσα Βουνού.

luxury stay kamari santorini | Sellada Apartments
Sellada Apartments

Η τοποθεσία του Sellada Apts είναι ιδανική αφού σε μικρή απόσταση βρίσκονται όλα όσα χρειάζεστε. Η παραλία απέχει 50 μέτρα & η στάση των λεωφορείων βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων. Το αεροδρόμιο είναι 4 χλμ, το λιμάνι 9 χλμ & η πρωτεύουσα, τα Φηρά, 8χλμ.

TOP